Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: 2016

Llenguatge Algebraic 3r Aplicades

Imatge
Estam en ple compte endarrere cap al final d'avaluació. I per tal de poder repassar tot el que hem vist del llenguatge algebraic vos adjunts els exercicis resolts més importants, per tal que pugueu repassar aquest cap de setmana. Activitats 3, 4  i 5 pàgina 77 . Activitats 6, 7  i 8 pàgina 78 . Activitats 8, 9, 10 i 11 pàgina 83 . Per a qualsevol dubte enviau-me un mail o m'escriviu  un comentari.

Llenguatge algebraic 3r Acadèmiques

Imatge
Estam a la recta final de la primera avaluació i anam bastant justets de temps. Per tal de tenir temps per a poder repassar el pròxim dilluns vos adjunt les solucions de les darreres activitats de llenguatge algebraic que hem fet a classe i que no hem tingut temps de corregir.  Activitats 4 i 5 .   Activitats 11, 13,20 i 21 .

Internet i la formació complementària

Imatge
Tal i com vàrem comentar a classe a internet és poden trobar molta informació i també cursos de formació complementaria.   Com a petita demostració vos adjunto dos enllaços extret de la web Genbeta . 13 Cursos gratuitos y en español sobre diseño e ilustración . 43 Páginas no tan conocidas para aprender algo nuevo . I finalment, com a exemple "practic i personal" sobre cursos complementaris i de formació permanent vos adjunto l'enllaç de web del Ministeri d'Educació INTEF en Abierto , on es realitzen cursos on-line per a professors.  I  dues curiositats d'aquesta plataforma:  Es fa en Moodle i quan els cursos s'han finalitzat INTEF penja tot el material a la plataforma Moodle amb excès lliure. Es cert, que si cercam per la xarxa ens sortiran molts de cursos estan en anglès, però també cal tenir en compte que mai hi havia hagut tantes eines de traducció com ara.

Recta final per a IAEE

Imatge
Molt bé al·lots i al·lotes! Tal i com hem dit a classe aquesta setmana és la recta final de les activitats on-line del blog. Recordau que per aquesta primera avaluació hem realitzat tres activitats: Test d'intel·ligències múltiples La por al fracàs . Les dificultats d'un emprenedor . Recordau que la darrera activitat porta més d'un mes en el blog. Per a qualsevol dubte m'enviau un correu o escriviu un comentari.

Notes 4t d'Emprenedors (IAEE)

Imatge
Tal i com ja vaig comentar vos adjunto l'enllaç de les notes de 4t d'Emprenedors o Iniciació a l'Activitat Emprenedora i Empresarial (IAEE) pels més puristes. Podeu veure tant les notes de l'examen, L'Ocupabilitat (que personalment ha anat molt bé), i la nota de l'activitat on-line Test d'intel·ligències,   una activitat molt senzilleta i que per sorpresa meua molts no l'han feta. Recordau que la nota d'Emprenedors o IAEE és un 60% exàmens, un 20% activitats i un 20% d'actitud. I finalment, m'agradaria saber qui és l'alumne "naima98.trt"? , que va fer el test d'intel·ligències però que no se qui es.